Johan en Andy De Bock van J&A zijn trots op het Handmade in Belgium label dat ze onlangs kregen van Unizo.
Volledig scherm
Johan en Andy De Bock van J&A zijn trots op het Handmade in Belgium label dat ze onlangs kregen van Unizo. © Marc Aerts

Familiebedrijf J&A krijgt kwaliteitslabel van Unizo: “Overleden vader zou trots zijn geweest”

De firma J&A uit Lier, producent van onder andere ergonomische zitmeubelen en matrassen, heeft het Handmade in Belgium (HIB) label in ontvangst mogen nemen. Zaakvoerders Johan (49) en Andy (48) De Bock zien dit als een mooie vorm van erkenning voor hun ambachtelijke arbeid. “Onze overleden vader, die het bedrijf stichtte, zou ongetwijfeld ook trots zijn geweest.”

 1. Hannes Smolders en Lierse gaan op bezoek bij leider Union: “Moeilijke opdracht, maar in deze reeks kan iedereen van iedereen winnen”
  Voetbal 1B

  Hannes Smolders en Lierse gaan op bezoek bij leider Union: “Moeilijke opdracht, maar in deze reeks kan iedereen van iedereen winnen”

  Als er één ploeg is bij wie Lierse dit seizoen weinig in de pap te brokken had, dan is het leider Union. En toch durft men op het Lisp hopen dat men zaterdag op het veld van de Brusselaars iets kan rapen. “Elke match moet gespeeld worden”, pept verdediger Hannes Smolders (22) zichzelf op. “Als we spelen zoals vorig weekend weet je maar nooit.”
 2. Duffelaar brengt reisgids voor longboarders en inline skaters uit: “Veel locaties ontdekt tijdens 800 km lange tocht door Vlaanderen”
  Duffel

  Duffelaar brengt reisgids voor longboar­ders en inline skaters uit: “Veel locaties ontdekt tijdens 800 km lange tocht door Vlaanderen”

  Duffelaar Kim Vervoort van vzw Brak On Track brengt binnenkort een gids uit met daarin de mooiste routes voor longboarders, skaters en fietsers in Vlaanderen. Deze zomer trok hij zelf met zijn longboard op ontdekking en legde hij zo’n 800 kilometers af. De opbrengst van de gids ‘Skate on Track’, gaat naar de vzw, die onder andere het Duffelse punkfestival Brakrock Ecofest organiseert.
 1. Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachtige omstaanders
  Play

  Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachti­ge omstaan­ders

 2. Vliegtuigje landt op snelweg en ramt auto
  Play

  Vliegtuig­je landt op snelweg en ramt auto