Sint-Aloysiusinstituut voor Verpleegkunde Lier
Volledig scherm
PREMIUM
Sint-Aloysiusinstituut voor Verpleegkunde Lier © David Legreve

Examenvragen in ruil voor naaktfoto’s: parket start onderzoek na meldingen in Lierse school

Het parket van Antwerpen is een onderzoek gestart naar seksueel grensoverschrijdend gedrag door een leerkracht van het Sint-Aloysiusinstituut in Lier. Verschillende leerlingen van de beroepsopleiding verpleegkunde (HBO5) hadden melding gemaakt van een leerkracht die examenvragen zou hebben verstrekt in ruil voor naaktfoto’s.

 1. Watermolen krijgt vier keer zoveel verkeer te slikken: “Buur heeft huis al verkocht door onleefbare situatie”
  PREMIUM
  Halle-Zoersel

  Watermolen krijgt vier keer zoveel verkeer te slikken: “Buur heeft huis al verkocht door onleefbare situatie”

  Het eerste deel van Liefkenshoek blijft enkelrichting, terwijl in Watermolen verkeer in beide richtingen toegestaan zal blijven. Ondanks oorspronkelijk heel wat verdeeldheid heeft de gemeenteraad van Zoersel dat dinsdagavond goedgekeurd. De boze bewoners van Watermolen nemen geen genoegen met bijkomende maatregelen bovenop de zone 30 om het extra verkeer in hun straat af te remmen. “Wij zijn speciaal voor ons zoontje met autisme verhuisd naar deze rustige omgeving. Nu die rust hier niet meer is, moeten wij opnieuw verhuizen”, zucht een papa.
 1. Vastgoedkantoor Immodôme officieel geland in art-nouveaupand in Lier: “We willen scoren met onze architectuurwandelingen”
  Lier

  Vastgoed­kan­toor Immodôme officieel geland in art-nouveau­pand in Lier: “We willen scoren met onze architec­tuur­wan­de­lin­gen”

  Op donderdag 26 januari opent vastgoedkantoor Immodôme officieel de deuren van het nieuwe kantoor in Lier voor het grote publiek. Het art-nouveaupand op de hoek van de Berlaarsestraat en het Kluizeplein past perfect binnen hun ideologie van residentieel vastgoed met architecturale, historische of esthetische meerwaarde. Kunstenaars zoals Tom Andries krijgen de kans hun werk in het kantoor op te hangen. Katrien De Laet leidt het kantoor in Lier: “Het is een uitdaging voor mij om de stad te leren kennen.”