Benny Cockx van The Start escape rooms.
Volledig scherm
Benny Cockx van The Start escape rooms. © David Legreve

Escape room The Start pakt uit met gloednieuw spel in openlucht: “Infiltreer in het Lierse drugsmilieu en ontmasker Marco V.”

Lier/EmblemThe Start, pal op de grens van Emblem en Lier en bekend voor z’n inventieve escape rooms, pakt vanaf half augustus uit met een openluchtspel in de Pallieterstad. “Tijdens het spel moet je als undercoveragent infiltreren in een groot drugsnetwerk”, legt Benny Cockx van The Start uit. “Ondertussen kom je langs leuke plekjes in Lier.”

 1. Na twee ongevallen in twee jaar op zelfde plaats is Lierse fietser het beu: “Maak dit kruispunt toch conflictvrij”
  PREMIUM
  Lier

  Na twee ongevallen in twee jaar op zelfde plaats is Lierse fietser het beu: “Maak dit kruispunt toch conflict­vrij”

  Voor de tweede keer in minder dan twee jaar is Lierenaar René Van Gysel (52) van zijn fiets gereden op het kruispunt van de Lierse ring met de Hagenbroeksesteenweg. Voor Van Gysel – die aan de twee ongevallen een schedelbeuk, een kapotte schouder en een polsbreuk over hield – is de maat nu vol. “Het is hoog tijd dat hier een conflictvrije verkeerslichtenregeling komt.”
 2. Lyra-Lierse blijft maar door de competitie razen, al kan het spelniveau wel nog net iets hoger: “Veel moeten lopen, maar efficiënt afgewerkt”
  Voetbal tweede nationale B

  Ly­ra-Lier­se blijft maar door de competitie razen, al kan het spelniveau wel nog net iets hoger: “Veel moeten lopen, maar efficiënt afgewerkt”

  Een tiener is hij intussen niet meer, middenvelder Quinten Van Goylen (20), maar sportliefhebber en amateurvoetballer is hij des te meer. Van Goylen heeft er een topweekend opzitten. Zaterdag stond hij, mede door de blessure van Jaric Schaessens, voor de tweede opeenvolgende wedstrijd in de basis bij Lyra-Lierse die in het Kuipje van Westerlo met 1-3 won van Houtvenne.