Deze haaientanden in de Bosstraat lijken nogal ongelukkig geplaatst.
Volledig scherm
Deze haaientanden in de Bosstraat lijken nogal ongelukkig geplaatst. © David Legreve

Er kan altijd nog een haaientandje bij: ongelukkig geplaatste wegmarkering doet wenkbrauwen fronsen

LierIn de Bosstraat in Lier bracht de stedelijke technische dienst onlangs een op zijn zachtst gezegd vreemde wegmarkering aan. Aan een nieuw woonerf dat uitkomt op de Bosstraat werden haaientanden op de weg geschilderd, maar de positie van die witte driehoeken oogt enigszins ongelukkig.

 1. The Big Bounce on Tour gigantisch succes: “Tot eind juni naar meer dan 50 scholen en ook boekingen voor september loopt als een trein”
  Brasschaat/Beveren/Borsbeek

  The Big Bounce on Tour gigantisch succes: “Tot eind juni naar meer dan 50 scholen en ook boekingen voor september loopt als een trein”

  De broers Jan en Guy Pluym van Feathers Events lanceerden begin dit jaar het idee om met hun muziekfestival in combinatie met springkasten, The Big Bounce, naar de Vlaamse scholen te trekken. Een schot in de roos, want tot eind juni zitten ze helemaal volgeboekt. Vlaamse scholen zagen het blijkbaar als een perfect alternatief voor afgelaste schoolreizen. De eerste scholen in Borsbeek en Beveren waren afgelopen week aan de beurt. De broers doen nu ook het aanbod naar steden en gemeenten om daar een festival te organiseren én breiden het concept uit naar begin van het volgend schooljaar.
 1. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan

 2. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"