Els Coenen met haar boek Bewind vs Bemind.
Volledig scherm
PREMIUM
Els Coenen met haar boek Bewind vs Bemind. © David Legreve

Els Coenen legt in boek uit hoe overleden tante Margriet financieel werd gepluimd: “Inhalige huisgenoten, te lakse bewindvoerder”

Els Coenen uit Lier heeft een boek geschreven over de manier waarop haar pas overleden tante Margriet op het einde van haar leven financieel werd gepluimd. “Mijn tante verloor tienduizenden euro’s door misbruik van vertrouwen en door het te lakse optreden van de advocate die werd aangesteld als bewindvoerder”, stelt Els in Bewind vs Bemind.

  1. 6-jarige Céleste is eerste meisje dat als heemkind met Duffels Ros Beiaard mag rijden: “Leuk dat ik op een neppaard mag zitten. Paarden zijn mijn lievelingsdieren!”
    Duffel

    6-jarige Céleste is eerste meisje dat als heemkind met Duffels Ros Beiaard mag rijden: “Leuk dat ik op een neppaard mag zitten. Paarden zijn mijn lievelings­die­ren!”

    Céleste Van Sant (6 jaar) gaat de Duffelse geschiedenisboeken in als het eerste meisje dat tijdens de Ballonnekensstoet als heemkind op het Ros Beiaard zal plaatsnemen. De traditie wil dat de vier heemskinderen vier broers zijn, maar dat vindt het lokaal bestuur niet meer passen bij de huidige tijdsgeest. En zo rijdt Céleste samen met broers Maxim, Matteo (beiden 10) en Ruben (9) op zaterdag 25 september door de straten van haar thuisgemeente.