Ellis en Doran traden op aan het Lierse Heilig-Hartziekenhuis.
Volledig scherm
Ellis en Doran traden op aan het Lierse Heilig-Hartziekenhuis. © Klaas De Scheirder

Ellis en Doran bezorgen patiënten en personeel Heilig-Hartziekenhuis muzikale verrassing

LierHet muzikale duo Ellis en Doran verzorgde woensdagnamiddag een miniconcert aan het Lierse Heilig-Hartziekenhuis. Ellis en Doran wilden op die manier patiënten en personeel van het ziekenhuis een hart onder de riem steken.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  8

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Duffelse vzw Klim Op organiseert quiz voor vzw Wijzersterk

  Duffelse vzw Klim Op organi­seert quiz voor vzw Wijzer­sterk

  De vzw Klim Op Duffel organiseerde dit weekend een quiz ten voordele van de vzw Wijzersterk, een lokale organisatie die personen met een beperking een zinvolle en aangepaste dagbesteding aanbiedt. Net geen 50 ploegen namen deel aan de quiz in zaal De Kleiput op de site van het Universitair Psychiatrisch Centrum in Duffel. Winnaar werd de ploeg van ‘Exlcusief’. ‘Joost mag het weten’ en ‘Kwistetniet 1998' stonden mee op het podium. De laatste ploeg van het deelnemersveld kreeg een “weekendje Wenen” voor hun inzet, dit in de vorm van 20kg ajuinen. Enkele leden van Wijzersterk staken tijdens de quiz samen met vrijwilligers van Klim Op de handen uit de mouwen.
  Duffel, Sint-Katelijne-Waver