De assistentieflats van Huize Nazareth in Lier.
Volledig scherm
PREMIUM
De assistentieflats van Huize Nazareth in Lier. © David Legreve

Elf extra coronabesmettingen in Huize Nazareth, maar vanaf donderdag start vaccinatieronde

LierIn het Lierse woonzorgcentrum Huize Nazareth hebben elf bijkomende bewoners een positieve coronatest afgelegd. Alle besmette bejaarden (21 in totaal) werden intussen ondergebracht in twee cohortafdelingen. Tegelijk is er ook goed nieuws uit Huize Nazareth: donderdag start de coronavaccinatie van de gezonde bewoners.

 1. The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alternatief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”
  Brasschaat/Vlaanderen

  The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alterna­tief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”

  De organisatoren van The Big Bounce, een muziekfestival in combinatie met (enorme) springkastelen, trekken dit voorjaar met hun concept naar Vlaamse scholen. Na twee succesvolle edities op het domein De Ster in Sint-Niklaas willen de broers Jan en Guy Pluym niet nog eens jaar zonder The Big Bounce. “Scholen mogen buiten de muren niets organiseren dus wij hopen hiermee een perfect alternatief aan te bieden”, klinkt het bij de broers.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen