De cheque werd overhandigd onder het goedkeurend oog van de Lierse reuzen.
Volledig scherm
De cheque werd overhandigd onder het goedkeurend oog van de Lierse reuzen. © RV

Eerste Lierse Vlaaikeswandeling levert liefst achtduizend euro op voor afdeling oncologie Heilig Hartziekenhuis

LierDe eerste editie van de Lierse Vlaaikeswandeling, die op 24 oktober jongstleden werd georganiseerd, heeft maar liefst achtduizend euro opgeleverd. Deze mooie geldsom werd intussen integraal geschonken aan de afdeling oncologie van het Lierse Heilig Hartziekenhuis.

 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. Kersvers burgemeester Rik Verwaest en zwangere partner Kaatje staan voor onvergetelijk jaar 2022: “Ben Kaatje enorm dankbaar voor de opofferingen die ze doet”
  PREMIUM
  Lier

  Kersvers burgemees­ter Rik Verwaest en zwangere partner Kaatje staan voor onvergete­lijk jaar 2022: “Ben Kaatje enorm dankbaar voor de opofferin­gen die ze doet”

  2022 kondigt zich aan als een druk, maar mooi jaar voor kersvers Liers burgemeester Rik Verwaest (N-VA). Met het omgorden van de sjerp is de 36-jarige Verwaest aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven begonnen. Bovendien wordt hij in mei voor de derde keer vader. Wij zochten Verwaest en zijn partner Kaatje op voor een dubbelinterview. “Het burgemeesterschap brengt voor ons allebei opofferingen mee, maar die doen we met plezier.”