Ook dit jaar organiseert de Lierse toeristische dienst weer Cycling Dinner fietstochten.
Volledig scherm
Ook dit jaar organiseert de Lierse toeristische dienst weer Cycling Dinner fietstochten. © RV

Dertiende editie Cycling Dinner brengt u naar Sint-Job en Wijnegem

LierAl voor de dertiende keer organiseert de Lierse toeristische dienst de culinaire fietstocht Cycling Dinner. Dit jaar werd er een nieuwe tocht van ongeveer zestig kilometer richting Sint-Job-in-‘t-Goor uitgestippeld. De fietstocht richting Boechout-Wijnegem wordt ook hernomen.

  1. Café van F.C. De Kampioenen decor van nieuwe roman van Ludo Geluykens: “Als echte Ranstenaar moest ik toch ook eens iets doen met die ‘historische’ plaats”
    PREMIUM

    Café van F.C. De Kampioenen decor van nieuwe roman van Ludo Geluykens: “Als echte Ranstenaar moest ik toch ook eens iets doen met die ‘histori­sche’ plaats”

    Ludo Geluykens is een tevreden man. Zijn nieuwe boek “Kampioenenmoorden bij ‘Mijn gedacht’” is af en wordt vrijdagavond voorgesteld in de gelijknamige Brasserie in Ranst. Jazeker, daar waar F.C. De Kampioenen werd opgenomen. ‘KBMG’ is ondertussen Ludo’s veertiende detectiveroman met rechercheurs Somers en De Winter in de hoofdrol en de twee volgende boeken staan al klaar. “Wie had dat kunnen denken toen ik zo’n 16 jaar geleden eens ging proberen om een boek te schrijven.”
    Ranst