Noémie Lemmens uit Zoersel was de vijf miljoenste bezoeker van De Waterperels. Op de foto staat het meisje tussen zwembadmanager Evi De Herdt en haar papa Yannick.
Volledig scherm
PREMIUM
Noémie Lemmens uit Zoersel was de vijf miljoenste bezoeker van De Waterperels. Op de foto staat het meisje tussen zwembadmanager Evi De Herdt en haar papa Yannick. © Marc Aerts

De Waterperels begroet vijf miljoenste zwemmer en stelt nieuwe VR-waterattractie voor

Lier/ZoerselDubbel feest in het Lierse zwembad LAGO De Waterperels. Woensdag werd de vijf miljoenste bezoeker begroet én werd de nieuwste attractie Virtual Slide officieel ingehuldigd. “We willen blijven innoveren”, klinkt het bij De Waterperels.

  1. Reggae-hiphop-formatie Wahwahsda maakt comeback: “Na een sabbatperiode van vijf jaar begon het gewoon te hard te kriebelen”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Reg­gae-hip­hop-formatie Wahwahsda maakt comeback: “Na een sabbatperi­o­de van vijf jaar begon het gewoon te hard te kriebelen”

    “Wah, waaaah, wah was da?” Het klinkt wellicht nog bekend in de oren van iedereen in en rond de Koekenstad die zich de afgelopen decennia met reggae en hiphop bezig hield. Tien jaar na hun laatste album komt de vijfkoppige reggae-hiphop-formatie ‘Wahwahsda’ rond ‘Sput’ en ‘Wally’ - gekend van Tourist LeMC - met nieuw werk én plannen voor nieuwe liveshows. “Onze nieuwe single gaat over de zoektocht naar een plek voor jezelf in de wereld, en dat dat perfect oké is.”