Deejay Robert Falcon toont de verlaagde zitkade aan de Lierse Binnennete.
Volledig scherm
PREMIUM
Deejay Robert Falcon toont de verlaagde zitkade aan de Lierse Binnennete. © Marc Aerts

De warmste vakantieplek van Vlaanderen, met deejay Robert Falcon: “Verlaagde kade is rustpunt in Liers stadscentrum”

Nu het er naar uit ziet dat velen onder ons de zomer in eigen land zullen doorbrengen, verklappen wij elke dag een plekje in eigen streek dat het ontdekken waard is. Vandaag leidt deejay Robert Falcon (onder andere bekend van Tomorrowland) u naar de verlaagde zitkade aan de Lierse Binnennete. “Een rustgevende plaats in het stadscentrum”, aldus Falcon.

  1. Vlaamse dierenwinkel zamelt voeding in voor getroffen huisdieren door overstromingen: “De beestjes worden altijd vergeten bij natuurrampen”
    BOECHOUT

    Vlaamse dierenwin­kel zamelt voeding in voor getroffen huisdieren door overstro­min­gen: “De beestjes worden altijd vergeten bij natuurram­pen”

    Greet Weyns (40) van The Doggy Shop uit het Antwerpse Boechout kan het niet langer aanzien, het dierenleed dat de overstromingen in het oosten van ons land veroorzaken. Ze is een inzamelactie gestart in samenwerking met dierenartsen en asielen in Luik en Durbuy. “Uiteraard moeten eerste de mensen geholpen worden, maar daar wordt volop op ingezet, dieren worden altijd vergeten bij natuurrampen.”