De rijdende winkel Vroemm komt voortaan wekelijks langs op zorgcampus Huize Nazareth.
Volledig scherm
De rijdende winkel Vroemm komt voortaan wekelijks langs op zorgcampus Huize Nazareth. © David Legreve

Dankzij ‘Vroemm’ moeten bewoners De Groene Bomen hun deur niet meer uit om eten te kopen: “Erg handig voor wie minder mobiel is”

LierGeluk zit soms in kleine dingen. Zo waren de bewoners van de nieuwe assistentiewoningen van Huize Nazareth dolenthousiast toen ze vrijdag voor het eerst een ‘winkel’ aan huis kregen. De mobiele voedingszaak Vroemm zal voortaan wekelijks langs komen op de Lierse zorgcampus.

  1. Heistse horecabazen vragen gemeente om alsnog werk te maken van braderij: “Opnieuw een jaar zonder braderij is een drama”
    PREMIUM
    Heist-op-den-Berg

    Heistse horecaba­zen vragen gemeente om alsnog werk te maken van braderij: “Opnieuw een jaar zonder braderij is een drama”

    “Er zijn braderijen in Herentals en Geel, en in augustus kan je al terug naar Pukkelpop... waarom dan niet naar de braderij van Heist?” Enkele horecabazen van Heist-op-den-Berg vragen aan het lokaal bestuur om mee de schouders te zetten onder een braderij in augustus of september. Organisator Bergstraatcomité besloot onlangs om ook dit jaar geen braderij te organiseren. “Maar met de steun van het bestuur lukt het misschien wel.”