Liers burgemeester Rik Verwaest aan het werk op de laptop. Commissaris Sophie Raeymaekers en korpschef Stijn Van den Bulck geven Verwaest tips om zich niet te laten vangen door cybercriminelen.
Volledig scherm
Liers burgemeester Rik Verwaest aan het werk op de laptop. Commissaris Sophie Raeymaekers en korpschef Stijn Van den Bulck geven Verwaest tips om zich niet te laten vangen door cybercriminelen. © Marc Aerts

Cybercriminaliteit boomt ook in Lier: voor meer dan anderhalf miljoen aan aangiftes in 2021

LierDik anderhalf miljoen euro: zo veel geld wisten cybercriminelen in 2021 af te troggelen bij inwoners van Lier. Dat cijfer is meer dan een verdubbeling ten opzichte van het jaar voordien en dus gaan de Lierse politie en het stadsbestuur extra inzetten op bestrijding en preventie.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Hoe is het nog met ‘jodelmeisje’ Laura Omloop (23)? “Na alles wat er gebeurd is, wil ik gewoon weer op het podium staan, als mens onder de mensen”
  PREMIUM

  Hoe is het nog met ‘jodelmeis­je’ Laura Omloop (23)? “Na alles wat er gebeurd is, wil ik gewoon weer op het podium staan, als mens onder de mensen”

  Het is ondertussen al dertien jaar geleden sinds Laura Omloop (23) in haar schattige gele rokje stond te jodelen op het podium van het Junior Eurovisiesongfestival in Nederland. Haar muzikale carrière ging van start, maar na enkele jaren leek ze van de scène verdwenen te zijn. Nu is ze weer helemaal terug en klaar om zich volledig op haar muziek te storten. In haar nieuwste single bezingt ze haar liefde voor de stad Lier, waar ze geboren en getogen is. Wij vroegen haar hoe het met haar gesteld is en wat we zoal mogen verwachten: “Ja, er gaat een nieuwe jodelsong komen!”
  Lier