De affiche van Zomer in het Park 2022.
Volledig scherm
De affiche van Zomer in het Park 2022. © RV

Cultuurfestival Zomer in het Park maakt affiche bekend: ook plaats voor lokaal talent

LierHet Liers Cultuurcentrum heeft het programma bekend gemaakt van de negende editie van cultuurfestival Zomer in het Park (ZIP). Het openluchtfestival loopt van 8 tot en met 26 juni.

 1. Rik beleeft zijn droom wanneer artiest Kid Laroi hem uit publiek pikt tijdens TW Classic: “Als 16-jarige uit tienduizenden fans geplukt worden: wauw!”
  PREMIUM
  WERCHTER

  Rik beleeft zijn droom wanneer artiest Kid Laroi hem uit publiek pikt tijdens TW Classic: “Als 16-jarige uit tienduizen­den fans geplukt worden: wauw!”

  De 16-jarige Rik Wesenbeek beleefde op TW Classic een gelukzalig moment. Als grote fan van The Kid Laroi werd hij door de zanger uit een uitzinnig publiek gehaald. Hoe speel je dat klaar? “Ik had een groot bord gemaakt met de tekst ‘My dreams keep me up at night, please take me backstage”, vertelt de tiener nagenietend.
 2. Lier opent avontuurlijk speelpleintje in Stierstraat: “Een land waar kinderen hun fantasie kunnen gebruiken”
  Lier

  Lier opent avontuur­lijk speelplein­tje in Stier­straat: “Een land waar kinderen hun fantasie kunnen gebruiken”

  In de Spierstraat in Lier werd op zaterdag het nieuw speelpleintje Stier geopend. Het stadsbestuur koos bewust voor een natuurspeeltuin met houten speelelementen en heuvels. “Dit is een heel mooi groen terrein en dat willen we zo houden. Zo weinig mogelijk verharding was het doel. Het belangrijkste is dat het hier een land voor kinderen wordt, dat ze hier hun fantasie kunnen gebruiken. Tenslotte blijft fantasie hun grootste speeltoestel”, aldus burgervader Rik Verwaest (N-VA), bevoegd voor het jeugdbeleid van de stad. Lier telde zo’n 20.000 euro neer voor het speelparadijs. Het terrein, dat in het bezit is van de Lierse Maatschappij voor de Huisvesting, zal minstens 10 jaar onaangeroerd blijven.
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.