De start van de eerste 'Trappen tegen grenzen'-etappe
Volledig scherm
De start van de eerste 'Trappen tegen grenzen'-etappe © Marc Aerts

BV’s vergezellen Anneke op eerste etappe ‘Trappen tegen grenzen’: “Dit kan niet meer mislukken”

Anneke Krols (37) uit Lier is zondagochtend aan haar ‘Trappen tegen grenzen’-fietstour begonnen, in het gezelschap van een aantal BV’s. Met de tocht van twee weken langs de Belgische grens wil ze opkomen voor mensen met een psychische kwetsbaarheid en geld inzamelen.

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Lyra-Lierse wil niet de fout maken de volgende tegenstander te onderschatten: “Ook een jonge ploeg als Houtvenne kan verrassend uit de hoek komen”
  voetbal tweede nationale B

  Ly­ra-Lier­se wil niet de fout maken de volgende tegenstan­der te onderschat­ten: “Ook een jonge ploeg als Houtvenne kan verrassend uit de hoek komen”

  Na drie speeldagen heeft Lyra-Lierse de koppositie beet in tweede nationale B. De volgende opdracht brengt de jongens van Bart De Roover tot in het Kuipje van Westerlo. Niet om er tegen Westerlo te voetballen, wel om Houtvenne te bekampen, dat met één puntje uit drie wedstrijden onderaan bengelt. Mag Lyra-Lierse zich dan een haalbare kaart verwachten? Toch maar oppassen.