Winkeluitbaatster Veronique Mertens in de nieuwe vestiging van Carrefour Express.
Volledig scherm
Winkeluitbaatster Veronique Mertens in de nieuwe vestiging van Carrefour Express. © Marc Aerts

Buurtwinkel Carrefour Express verhuist naar ruimer gebouw in zelfde straat: “Hier kunnen we assortiment uitbreiden”

LierDe Carrefour Express buurtwinkel in de Antwerpsestraat in Lier verhuist van huisnummer 142 naar nummer 28. Carrefour Express neemt zijn intrek in het voormalige pand van kledingwinkel Lola & Liza. “We hebben op onze nieuwe stek meer plaats en er is hier meer passage”, legt zelfstandig franchisehouder Veronique Mertens uit.

 1. “Dronken zijn, dat rechtvaardigt agressie tegenover hulpverleners niet”: Ambulancier en spoedverpleegkundige stellen zich burgerlijke partij na ernstig handgemeen
  Lier

  “Dronken zijn, dat rechtvaar­digt agressie tegenover hulpverle­ners niet”: Ambulan­cier en spoedver­pleeg­kun­di­ge stellen zich burgerlij­ke partij na ernstig handgemeen

  Een ambulancier van het Rode Kruis en een spoedverpleegkundige van het Heilig Hartziekenhuis van Lier hebben zich maandag burgerlijke partij gesteld tegen Rudy V.B. De 44-jarige man uit Charleroi stond terecht voor agressie tegenover hulpverleners. Het parket eist een celstraf van 10 maanden effectief.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.