LIER - Een vijftigtal buurtbewoners kwamen zaterdag samen voor een stil protest tegen de mogelijke komst van 57 nieuwe wooneenheden.
Volledig scherm
LIER - Een vijftigtal buurtbewoners kwamen zaterdag samen voor een stil protest tegen de mogelijke komst van 57 nieuwe wooneenheden. © Marc Aerts

Buurtbewoners houden stil protest tegen nieuwe verkaveling in Beyerse Velden

Lier“Geen straat en appartementen in onze tuinen.” Met die slogan hebben de buurtbewoners van de Beyerse Velden in Lier zaterdag geprotesteerd. 

  1. Ouders richten vzw op om geld in te zamelen voor levenslange revalidatie van dochter (6): “Marthe lijdt aan hersenverlamming. De zorg is onbetaalbaar”
    Bonheiden/Boechout

    Ouders richten vzw op om geld in te zamelen voor levenslan­ge revalida­tie van dochter (6): “Marthe lijdt aan hersenver­lam­ming. De zorg is onbetaal­baar”

    Ouders Jill Bruynseels en Andy Van Linden uit Bonheiden hebben een vzw opgericht om geld in te zamelen om de levenslange revalidatie van hun oogappel Marthe (6) te bekostigen. Het guitige meisje lijdt aan hersenverlamming. “De zorg voor onze dochter is onbetaalbaar”, verklaart het jonge gezin. Op 7 augustus organiseren ze een eerste benefiet in Boechout. Op termijn willen de mama en papa met hun vzw ook andere kinderen en hun ouders helpen.