Nicole G. De vrouw werd doodgeschoten door haar partner Paul. Hij pleegde nadien zelfmoord.
Volledig scherm
PREMIUM
Nicole G. De vrouw werd doodgeschoten door haar partner Paul. Hij pleegde nadien zelfmoord. © Facebook

Buurt vol onbegrip na familiedrama in Lierse droogkuis: “Enkele uren voordien kruiste hij me en zei hij nog goeiedag”

Lier“Ze waren al zo lang samen en leken zo verliefd. Dit is onwezenlijk.” De buren van ‘Droogkuis Pressing’ zijn in shock na het gezinsdrama dat zich maandagavond afspeelde langs de Kartuizersvest in Lier. Zaakvoerder Paul W. (69) uit Kapellen schoot er eerst zijn partner Nicole G. (64) dood en verwondde nadien zichzelf. Hij werd nog afgevoerd naar het ziekenhuis, maar bezweek er later aan zijn verwondingen. Wat de man bezielde is nog niet duidelijk. 

 1. “Voor je het weet, ben je aan padel verslaafd”: Antwerps topspeelster ontrafelt het geheim van dé sporthype. Plus: vijf terreinen in uw buurt
  PREMIUM
  Mechelen-Lier

  “Voor je het weet, ben je aan padel verslaafd”: Antwerps topspeel­ster ontrafelt het geheim van dé sporthype. Plus: vijf terreinen in uw buurt

  De sporthype van het moment? Padel, natuurlijk! De mix tussen tennis en squash, op een terrein met glazen wanden, is sinds de pandemie zo goed als een nationale sport geworden. Wat maakt padel zo populair? We vroegen het aan Shana Oyen, topspeelster uit Edegem en verantwoordelijk voor de trainersopleidingen in Antwerpen. “Beginners houden best met enkele tips rekening”, zegt ze. Wij lijsten ook enkele terreinen in uw buurt op.
 2. Lierse horeca mag terrasoppervlakte opnieuw verdubbelen (zodra overheid groen licht geeft voor heropening)
  Lier

  Lierse horeca mag terrasop­per­vlak­te opnieuw verdubbe­len (zodra overheid groen licht geeft voor heropening)

  De horeca mag tot nader order nog niet terug open gaan, maar de stad Lier treft al voorbereidingen voor wanneer het licht op groen zal springen. Zo wil het stadsbestuur lokale horecazaken op dat moment de kans bieden om hun terrasoppervlakte te verdubbelen. Op grotere terrassen kan je klanten verder uit mekaar zetten en dat blijft in deze coronatijd een belangrijk gegeven.
 3. Laurenz Simoens kiest met Westhoek en Proost Lierse voor dubbele stap hogerop: “Combinatie van veld- en zaalvoetbal maakt mij een betere speler”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A/DERDE NATIONALE A

  Laurenz Simoens kiest met Westhoek en Proost Lierse voor dubbele stap hogerop: “Combinatie van veld- en zaalvoet­bal maakt mij een betere speler”

  De 22-jarige Laurenz Simoens laat een opvallende dubbele transfer optekenen. De (flank)aanvaller ruilt in het veldvoetbal derdenationaler KM Torhout voor tweedenationaler KVK Westhoek, terwijl hij in de zaal voormalig BZVB-eerstenationaler ZVC Assebroeke verlaat voor Proost Lierse, dat uitkomt in de hoogste afdeling van het Belgische futsal.
 1. Hippisch centrum Azelhof voelt gevolgen van lockdown in paardensector: “Wekenlang sluiten betekent financiële catastrofe”
  PREMIUM
  Koningshooikt

  Hippisch centrum Azelhof voelt gevolgen van lockdown in paardensec­tor: “Wekenlang sluiten betekent financiële catastrofe”

  Hippisch centrum Azelhof in Koningshooikt (Lier) ligt momenteel helemaal stil. Op verschillende plaatsen in Europa was er recent een uitbraak van het voor paarden erg gevaarlijke en besmettelijke rhinopneumonievirus, waardoor de paardensector nu in lockdown is. “Een catastrofe”, noemt eigenaar Mike Hazebroek van Azelhof de situatie. En dat terwijl corona Hazebroeks omzet in het voorbije jaar al halveerde.
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!