De brandweer aan het werk tijdens een brand op de Berlaarsesteenweg (half oktober).
Volledig scherm
De brandweer aan het werk tijdens een brand op de Berlaarsesteenweg (half oktober). © David Legreve

Brandweer Lier zit al maanden zonder hoogwerker (maar oplossing is nabij)

LierIn de brandweerpost van Lier moet men het al enkele maanden doen zonder een hoogwerker. Dat bleek uit een vraag die Walter Marien (Vlaams Belang) stelde tijdens de jongste gemeenteraadszitting. Burgemeester Frank Boogaerts (N-VA) benadrukt dat men kan rekenen op bijstand van naburige brandweerposten en dat een structurele oplossing in zicht is.

  1. Jana (22) verkleedt zich in haar vrije tijd in een rode draak met grote oren: “Zodra ik dat pak aantrek, zit ik helemaal in dat personage”
    PREMIUM
    Lier

    Jana (22) verkleedt zich in haar vrije tijd in een rode draak met grote oren: “Zodra ik dat pak aantrek, zit ik helemaal in dat personage”

    Het langverwachte derde seizoen van The Masked Singer is er eindelijk. BV’s zingen en dansen weer elke week in schitterende pakken en moeten zich helemaal inleven in personages als Champignon, Mummie of Leeuw. Er bestaat echter een hele gemeenschap die in hun vrije tijd in zulke pakken kruipt. Jana Linden (22) uit Lier is een van hen en maakte haar personage Fluff helemaal zelf: “Tijdens een fotoshoot in Doel dachten enkele voorbijgangers dat we promo maakten voor het nieuwe seizoen van The Masked Singer.” Een goed gesprek over een opmerkelijke en niet bepaald goedkope hobby, waar ook de politie altijd alles wil van weten.