Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Tim Van der Zeypen

Brandje in opslagplaats snel onder controle

 1. Lyra-Lierse kan na een afgekeurd doelpunt van Balbi niet winnen op het veld van Berchem: “Mijn gevoel zegt dat ik geen buitenspel stond”

  Ly­ra-Lier­se kan na een afgekeurd doelpunt van Balbi niet winnen op het veld van Berchem: “Mijn gevoel zegt dat ik geen buitenspel stond”

  Hij had zomaar matchwinnaar kunnen zijn voor Lyra-Lierse, Elio Balbi. Als kleinste man op het veld kopte Balbi de 0-1 tegen de touwen, maar de grensrechter besliste er anders over. Zo bleef Lyra-Lierse voor de tweede uitwedstrijd op rij zonder doelpunt en moesten de Pallieters vrede nemen met een 0-0 gelijkspel. Omdat de wedstrijd van Hoogstraten werd uitgesteld wegens corona pakt Lyra-Lierse in het vooruitzicht van de topper van volgende week wel opnieuw de leidersplaats.
 2. Lierse Kempenzonen verliest met 1-5 van Westerlo en heeft nu slechtste defensie in 1B: “Verdedigen is een collectief gegeven”
  Voetbal 1B

  Lierse Kempenzo­nen verliest met 1-5 van Westerlo en heeft nu slechtste defensie in 1B: “Verdedigen is een collectief gegeven”

  De Kempense derby bracht Lierse Kempenzonen niet wat men er van had verwacht. En dat is nog voorzichtig uitgedrukt. 1-5 verliezen tegen Westerlo stond ook niet op Kenneth Schuermans zijn planning. “In de tweede helft kwamen ze van alle kanten. Ik wist niet waar eerst kijken”, zei de 30-jarige verdediger van Lierse Kempenzonen na de match.