Ontdek de zeven gezelligste zomerbars in de regio Mechelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ontdek de zeven gezelligste zomerbars in de regio Mechelen. © Richy Utoro


Van Passade tot Zomercafé Rupel: in deze 6 hippe zomerbars in de regio Mechelen geniet van je een verfrissend drankje

Regio MechelenDe hittegolf is volop aan de gang, en dan zijn we allemaal op zoek naar wat verkoeling. Dat kan onder meer in de vorm van een verfrissend drankje. Wij gingen voor jou op zoek naar de hipste en leukste zomerbars in de regio Mechelen. Van Passade in Mechelen tot Zomercafé Rupel in Rumst. Op deze gezellige plekjes is het heerlijk vertoeven tijdens deze hitte.

 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Afspraakje loopt uit de hand: 26 maanden cel geëist voor poging verkrachting sekswerker
  Ranst

  Afspraakje loopt uit de hand: 26 maanden cel geëist voor poging verkrach­ting sekswerker

  Het openbaar ministerie heeft 26 maanden cel gevorderd voor een 26-jarige Afghaanse asielzoeker uit Ranst die vervolgd wordt voor aanranding en poging tot verkrachting van een sekswerker. Hij had ook zijn condoom verwijderd, wat tegen de afspraak was. Volgens het slachtoffer wilde hij haar daarna beroven en waren er klappen gevallen. De beklaagde ontkent en zegt dat een groep vrouwen hem met potten en pannen hadden aangevallen.