Bistro Evarist heeft de boeken neergelegd.
Volledig scherm
Bistro Evarist heeft de boeken neergelegd. © David Legreve

Bistro Evarist overleeft coronacrisis niet: uitbaters leggen de boeken neer

LierBistro Evarist, op de hoek van de Arthur Vanderpoortenlaan en de Berlaarsestraat in Lier, heeft bij de Ondernemingsrechtbank in Mechelen het faillissement aangevraagd. De coronacrisis is volgens de uitbaters een belangrijke factor in die beslissing.

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Infosessie rond rioleringswerken N10 in Berlaar: “Openbaar onderzoek start binnenkort”
  Berlaar/Lier/Heist/Putte

  Infosessie rond riolerings­wer­ken N10 in Berlaar: “Openbaar onderzoek start binnenkort”

  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV), rioolbeheerder Pidpa, de gemeente Berlaar en de stad Lier vroegen recent een omgevingsvergunning aan voor de aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel en nieuwe fietspaden langs de Aarschotsebaan (N10) in Berlaar. In het kader van het openbaar onderzoek organiseren de projectpartners een online infosessie op dinsdag 26 oktober.