Liesbeth Schwartz en Paul Van den Broeck laten de voormalige Lierse stadskantoren op de Grote Markt verbouwen tot congrescentrum.
Volledig scherm
PREMIUM
Liesbeth Schwartz en Paul Van den Broeck laten de voormalige Lierse stadskantoren op de Grote Markt verbouwen tot congrescentrum. © Klaas De Scheirder

BINNENKIJKEN. Fiere Lierenaars Liesbeth en Paul toveren stadskantoren om tot congrescentrum: “Voor de vroegere kluis hebben we een tof idee”

LierMomenteel vormen de voormalige stadskantoren op de Lierse Grote Markt nog een bouwwerf, maar in het voorjaar van 2023 willen Liesbeth Schwartz er Paul Van den Broeck er congrescentrum Constant openen. “Als we geen fiere Lierenaars waren, dan zouden we hier nooit aan begonnen zijn.” Ze nemen ons mee tijdens een rondleiding in het beschermde pand.

 1. Sportieve Duffelaars gezocht voor de 16e Litouwse Sportspelen

  Sportieve Duffelaars gezocht voor de 16e Litouwse Sportspe­len

  Sportcentrum Rooienberg in Duffel is op zaterdag 10 en zondag 11 juni tijdens de 16de editie Litouwse Sportspelen, het sportieve Baltische middelpunt van de wereld. Litouwers, Esten en Letten die werkzaam zijn en/of wonen in de Benelux zakken dat weekend af naar Duffel voor hun jaarlijkse sportieve ontmoeting. Ook Duffelaars kunnen deelnemen aan de Litouwse Sportspelen. “De Baltische deelnemers nemen het vriendschappelijk en ook competitief in verschillende sporten tegen elkaar op: basketbal, tennis, badminton, tafeltennis, schaken, atletiek, zwemmen, voetbal, volleybal, petanque en de familie-aflossingsrace. Ook dit jaar kunnen Duffelaars deelnemen aan alle sportdisciplines”, zegt burgemeester Sofie Joosen (N-VA). “Ik ben blij dat de Litouwse Sportspelen opnieuw neerstrijken in Duffel. Het feit dat de organisatie Duffel kiest als locatie bewijst dat onze gemeente beschikt over een ruime en goede sportinfrastructuur.” Meer informatie en inschrijven doe je via www.duffel.be/litouwsespelen.
  Duffel
 2. Je telecom en energie-/bankzaken in één contract combineren: kom je dan voordeliger uit? Wij maakten de berekening
  Mijntelco

  Je telecom en ener­gie-/bankzaken in één contract combineren: kom je dan voordeli­ger uit? Wij maakten de berekening

  Dat telecompakketten in verschillende vormen en maten bestaan, hoeven we jou vast niet meer uit te leggen. Wat je misschien nog niet wist, is dat sommige providers je ook de mogelijkheid bieden hun aanbod te combineren met een energiecontract of bancaire diensten. In ruil krijg je een korting op je maandelijkse factuur. Is combineren de moeite of niet? Mijntelco.be zocht het uit.