Koning Filip en koningin Mathilde komen dinsdag dan toch niet op bezoek bij Van Hool.
Volledig scherm
Koning Filip en koningin Mathilde komen dinsdag dan toch niet op bezoek bij Van Hool. © BELGA

Bezoek vorstenpaar aan Van Hool afgeblazen door staking

Het geplande bezoek van koning Filip en koningin Mathilde aan busbouwer Van Hool in Koningshooikt is afgeblazen. 

0 reacties

 1. BINNENKIJKEN. Fiere Lierenaars Liesbeth en Paul toveren stadskantoren om tot congrescentrum: “Voor de vroegere kluis hebben we een tof idee”
  PREMIUM
  Lier

  BINNENKIJ­KEN. Fiere Lierenaars Liesbeth en Paul toveren stadskanto­ren om tot congrescen­trum: “Voor de vroegere kluis hebben we een tof idee”

  Momenteel vormen de voormalige stadskantoren op de Lierse Grote Markt nog een bouwwerf, maar in het voorjaar van 2023 willen Liesbeth Schwartz er Paul Van den Broeck er congrescentrum Constant openen. “Als we geen fiere Lierenaars waren, dan zouden we hier nooit aan begonnen zijn.” Ze nemen ons mee tijdens een rondleiding in het beschermde pand.
 2. Van De Nekker tot een blotevoetenpad: ontdek hier 7 zomervakantietips voor de regio Mechelen
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van De Nekker tot een blotevoe­ten­pad: ontdek hier 7 zomervakan­tie­tips voor de regio Mechelen

  De vakantie is ondertussen halverwege. Juli zat vast al boordevol leuke activiteiten met reisjes met het gezin of leuke zomerkampen met de jeugdbeweging. Maar nu moeten we nog een maand gevuld krijgen. Voor ouders die niet weten waar ze hun kroost mee moeten entertainen tijdens de zomervakantie hebben wij alvast enkele leuke tips opgelijst in de regio Mechelen. Van De Nekker in Mechelen tot het blotevoetenpad in Park Fort Liezele: hier beleef je samen met de kids een geslaagde vakantie.
 3. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  3

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.