De Lierse bedrijfswereld wil een brug slaan naar de plaatselijke jongeren. Daarom werd het platform 'Made in Lier' opgericht.
Volledig scherm
De Lierse bedrijfswereld wil een brug slaan naar de plaatselijke jongeren. Daarom werd het platform 'Made in Lier' opgericht. © David Legreve

Bedrijfswereld reikt jongeren de hand via nieuw platform ‘Made in Lier’

LierDe Lierse bedrijfswereld, jeugdhuis De Moeve en verschillende lokale scholen hebben het platform ‘Made in Lier’ opgericht, waarmee men jongeren en ondernemers dichter bij mekaar wil brengen. Bedoeling is onder andere om op termijn de Lierse jeugd vlotter te laten doorstromen naar de plaatselijke bedrijven.

 1. Minder dan de helft van ‘coronacentrumbonnen’ werd al uitgegeven, verlenging geldigheidsduur (nog) niet aan de orde
  PREMIUM
  Lier

  Minder dan de helft van ‘coronacen­trum­bon­nen’ werd al uitgegeven, verlenging geldig­heids­duur (nog) niet aan de orde

  Van de ‘coronacentrumbonnen’ die de stad Lier in juli cadeau deed aan haar inwoners zijn er op dit moment minder dan de helft uitgegeven. En hoewel de bonnen eind 2020 vervallen, is een verlenging van de geldigheidsduur voorlopig niet aan de orde. Dat bleek tijdens de Lierse gemeenteraadszitting, na tussenkomsten van oppositiepartijen Groen en Vlaams Belang.
 1. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt

 2. Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"
  Play

  Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"