Stef Verhaegen aan de Bar Estivo pop-up.
Volledig scherm
Stef Verhaegen aan de Bar Estivo pop-up. © Marc Aerts

Bar Estivo opent pop-up op kasteeldomein Ravenstein: “Prachtige omgeving met veel passerende fietsers en wandelaars”

LierHorecazaak Bar Estivo ruilt haar vaste stek in de Lierse Kolveniersvest tijdelijk in voor een pop-up aan kasteel Ravenstein (in de Marnixdreef). “Dit is een prachtige omgeving en er passeren veel fietsers en wandelaars. Het kan dus een mooie zomer worden”, zegt uitbater Stef Verhaegen.

  1. Merksemnaar Elisha Sam promoveert niet met Notts County na nederlaag in halve finale van de play-offs: “Ons seizoen is mislukt”

    Merksem­naar Elisha Sam promoveert niet met Notts County na nederlaag in halve finale van de play-offs: “Ons seizoen is mis­lukt”

    Afgelopen weekend gingen Elisha Sam en Notts County met 4-2 onderuit in de halve finale van de play-offs tegen Torquay United, 4-2 werd het na verlengingen. Daarmee vergooide de oudste, professionele voetbalclub ter wereld (officieel is Sheffield FC de oudste club, red.) zijn laatste kans op promotie naar de League Two en vooral weg uit het amateurvoetbal. Een grote ontgoocheling voor Sam die zelf meer had verwacht van zijn eerste jaar in Engeland.