Audrey Van Bergen uit Lier is zondag te zien in het Ketnetprogramma ‘Tekens van Leven’. Het meisje gaat zonder handen en voeten door het leven.
Volledig scherm
PREMIUM
Audrey Van Bergen uit Lier is zondag te zien in het Ketnetprogramma ‘Tekens van Leven’. Het meisje gaat zonder handen en voeten door het leven. © David Legreve

Audrey (12) zondag te zien in Ketnetprogramma ‘Tekens van Leven’: “Ook zonder handen en voeten zijn er veel dingen die ik wél kan”

LierZe is een doodgewoon meisje van twaalf jaar, weliswaar zonder handen en voeten. Audrey Van Bergen uit Lier doet zondag haar verhaal uit de doeken in het Ketnetprogramma ‘Tekens van Leven’. “Mensen schrikken er soms van hoe veel ik zelf kan.”

 1. Eerste coronabesmettingen onder bewoners rusthuis Paradijs: vier senioren en zes personeelsleden in quarantaine
  PREMIUM
  Lier

  Eerste coronabe­smet­tin­gen onder bewoners rusthuis Paradijs: vier senioren en zes personeels­le­den in quarantai­ne

  Spijtige primeur voor het Lierse woonzorgcentrum Paradijs: voor het eerst sinds het coronavirus zijn intrede deed in ons land zijn er bewoners van Paradijs besmet geraakt met Covid-19. Bij vier senioren (en zes personeelsleden) werd vorige week een coronabesmetting vastgesteld. Intussen is iedereen die in Paradijs woont of werkt getest. De volledige resultaten worden later deze week verwacht.
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"