Anneke Krols gaat de Belgische landsgrens af fietsen.
Volledig scherm
Anneke Krols gaat de Belgische landsgrens af fietsen. © David Legreve

Anneke fietst Belgische grens af voor vzw UilenSpiegel: “Dankzij de sport kwam ik enkele moeilijke periodes door”

De Lierse Anneke Krols (37) vertrekt zondag voor een veertiendaagse fietstocht langsheen de hele Belgische landsgrens (1.700 kilometer in totaal). Onder de noemer Trappen Tegen Grenzen zal ze intussen geld inzamelen voor de vzw UilenSpiegel, die bezig is met geestelijke gezondheid. “Sporten is trouwens sowieso goed voor het mentale welzijn”, benadrukt Anneke.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    2

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.