Onder andere in Tallaart en de Kruisstraat worden enkel nog de kruispunten en bochten verlicht.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder andere in Tallaart en de Kruisstraat worden enkel nog de kruispunten en bochten verlicht. © RV/Werner Van Calster

Aangepaste straatverlichting zorgt voor beroering in Koningshooikt: “Sommige plaatsen vormen nu een donker hol”

KoningshooiktIn de Lierse deelgemeente Koningshooikt is beroering ontstaan over aanpassingen die er zijn gebeurd aan de openbare verlichting in enkele landelijke straten. Verschillende lichtpunten werden recent door netbeheerder Fluvius in opdracht van de stad Lier weggehaald. “Er zijn nu lange stukken straat waar het echt pikdonker is”, klinkt het onder andere in Tallaart en de Kruisstraat.

  1. Reggae-hiphop-formatie Wahwahsda maakt comeback: “Na een sabbatperiode van vijf jaar begon het gewoon te hard te kriebelen”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Reg­gae-hip­hop-formatie Wahwahsda maakt comeback: “Na een sabbatperi­o­de van vijf jaar begon het gewoon te hard te kriebelen”

    “Wah, waaaah, wah was da?” Het klinkt wellicht nog bekend in de oren van iedereen in en rond de Koekenstad die zich de afgelopen decennia met reggae en hiphop bezig hield. Tien jaar na hun laatste album komt de vijfkoppige reggae-hiphop-formatie ‘Wahwahsda’ rond ‘Sput’ en ‘Wally’ - gekend van Tourist LeMC - met nieuw werk én plannen voor nieuwe liveshows. “Onze nieuwe single gaat over de zoektocht naar een plek voor jezelf in de wereld, en dat dat perfect oké is.”