Tom Van Caeyzeele en chef-kok Anja organiseerden in Het Looks een kerstfeest voor 70 mensen uit de wijk.
Volledig scherm
Tom Van Caeyzeele en chef-kok Anja organiseerden in Het Looks een kerstfeest voor 70 mensen uit de wijk. © Marc Aerts

70 buurtbewoners feesten samen in Het Looks: “Mensen die zich eenzaam voelen weer samen zien tafelen en lachen: daar doen we het voor”

In café-bistro Het Looks in de gelijknamige wijk in Lier, vond dinsdagavond een bijzonder kerstfeest plaats. Chef-kok Anja Vlaeymans serveerde er gratis een feestmaaltijd, buurtbewoner Tom Van Caeyzeele stelde de gastenlijst samen. “We konden tientallen mensen, die zich thuis eenzaam voelen, overtuigen om hier samen te komen tafelen. De bijdragen van alle aanwezigen schenken we aan het goede doel.”

2 reacties

 • Isabelle De Jaeger

  1 jaar geleden
  De Max... nonkel Tom, een dikke knuf, je bent goed bezig maar da wisten we al...
 • Boudewijn SMITS

  1 jaar geleden
  Kei mooi initiatief Anja!!
 1. 4 jaar cel voor vader (40) die incestueuze relatie had met stiefdochter (20)
  Lier

  4 jaar cel voor vader (40) die incestueu­ze relatie had met stiefdoch­ter (20)

  Een Lierenaar is veroordeeld tot een celstraf van 4 jaar effectief. De man werd schuldig bevonden aan verkrachting. Tot vorig jaar had de man een incestueuze relatie met zijn meerderjarige stiefdochter, maar het meisje balanceerde op de grens van een lage en zwakke begaafdheid. “Gelet op de kwetsbare toestand van het slachtoffer, kon ze dus niet instemmen”, motiveerde de Mechelse rechter het vonnis.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!