Dertig leden van CrossFit Lier gaan binnenkort 24 uur aan een stuk sporten voor het goede doel.
Volledig scherm
Dertig leden van CrossFit Lier gaan binnenkort 24 uur aan een stuk sporten voor het goede doel. © David Legreve

24 uur CrossFit voor goede doel: “Deelnemers steken tandje bij op training”

Dertig leden van CrossFit Lier zullen zich op 7 en 8 december 24 uur aan een stuk in het zweet werken voor het goede doel. De sporters laten zich sponsoren en staan het geld af aan de vzw To Walk Again. “Ik merk dat de deelnemers tegenwoordig op training alvast een tandje bij steken”, knipoogt CrossFit coach Raf Daems.

0 reacties

 1. Van het Kasteel d’Ursel tot het Kesselhof: Fiets mee langs de mooiste kastelen in de regio Mechelen
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van het Kasteel d’Ursel tot het Kesselhof: Fiets mee langs de mooiste kastelen in de regio Mechelen

  Vlamingen zijn gek op Franse châteaux. Onderweg naar het zuiden van Europa passeren we ze een voor een. Maar ook in ons landje staan er vele mooie kastelen. Met de lente die nu al een tijdje bezig is, groeit ook de hoop op echt fietsweer. Wij stippelden voor de kasteelliefhebbers en de ontdekkende fietsers onder ons een aantal fietsroutes uit langs de kastelen in de ruime regio rond Mechelen: van het Kasteel d’Ursel in Hingene tot het Kesselhof in Kessel.
 2. Quondam schrapt toernooi zwaardvechten uit respect voor slachtoffers in Oekraïne: “Als teken dat er in oorlog geen winnaars zijn”
  PREMIUM
  Berlaar

  Quondam schrapt toernooi zwaardvech­ten uit respect voor slachtof­fers in Oekraïne: “Als teken dat er in oorlog geen winnaars zijn”

  Het middeleeuws feest Quondam op kasteeldomein ‘t Hooghuys in Berlaar zal tijdens de negende editie op 21 en 22 mei respect tonen aan de oorlogsslachtoffers in Oekraïne. Zo zullen er dit jaar geen competitieve zwaardgevechten plaatsvinden en start men de veldslag met een minuut stilte. Meer dan 600 re-enactors kruipen er in de huid, eerder harnas, van een middeleeuws figuur.