Wies Borre stelt zijn nieuwe gedichtenboek voor: De Kwetsbaarheid van Amor.
Volledig scherm
Wies Borre stelt zijn nieuwe gedichtenboek voor: De Kwetsbaarheid van Amor. © Mozkito

Wies Borre stelt nieuwe dichtbundel voor: De Kwetsbaarheid van Amor

Auteur Wies Borre pakt voor Valentijn uit met een gedichtenbundel over liefde. De Kwetsbaarheid Van Amor gaat over de goede en slechte kanten van de liefde. 

0 reacties

 1. Rock Ternat plant (zo groot mogelijke) comeback: voorzitter Lotte Van Gestel licht tipje van de sluier
  PREMIUM
  Ternat

  Rock Ternat plant (zo groot mogelijke) comeback: voorzitter Lotte Van Gestel licht tipje van de sluier

  Perspectief. We hoorden het de afgelopen maanden al dikwijls en we snakken er allemaal naar. Maar een veertigtal vrijwilligers geeft daar nu toch al een concrete invulling aan. “Geen aprilgrap: het laatste weekend van augustus organiseren we opnieuw een Rock Ternat”, zegt voorzitter Lotte Van Gestel. “We houden met verschillende scenario’s rekening en rekenen vooral op de knaldrang van de bezoekers. We zijn klaar om iets te organiseren als er sprake is van een volledige lockdown, maar ook om duizenden bezoekers te ontvangen.”
 2. Drankenhandels blijven met tienduizenden euro’s aan leeggoed achter na faillissement Léberg Bronnen
  PREMIUM
  Liedekerke
  1

  Drankenhan­dels blijven met tienduizen­den euro’s aan leeggoed achter na faillisse­ment Léberg Bronnen

  Het faillissement van Minak, de bvba achter de bekende water- en frisdrankenproducent Léberg Bronnen, blijft nazinderen. Er zijn tal van schuldeisers, maar drankenhandels zijn al zeker dat ze geen cent gaan terugzien. Zij zitten al een jaar opgescheept met een lading leeggoed. “Bij mij gaat het om een honderden bakken, maar sommige collega’s zitten met tien keer zoveel leeggoed”, klinkt het. “We werden maandenlang aan het lijntje gehouden alsof we debielen zijn.”
 1. Ontbijten met HLN-lezer Dirk Van Cauteren (66) : “Nog 5.000 dagen en ik ben tachtig. Die wil ik graag ten volle beleven”
  PREMIUM

  Ontbijten met HLN-lezer Dirk Van Cauteren (66) : “Nog 5.000 dagen en ik ben tachtig. Die wil ik graag ten volle beleven”

  In onze rubriek ‘Ontbijt met lezer’ schoven we dit weekend aan bij Dirk Van Cauteren (66) uit Liedekerke. Dirk en zijn vrouw Magda (65) omringen zich graag met positieve mensen. Toen hun twee kinderen nog klein waren was hun garage in Dilbeek de speelclub van de buurt. Later werd het een clubhuis met kickertafel en frigo met een poster van Naomi Campbell. “Wij werden ook uitgenodigd op de trouwfeesten van de vriendjes van onze kinderen”.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"