Schlagerkoning Christoff komt eind december met een kinderkoor naar de Sint-Niklaaskerk.
Volledig scherm
Schlagerkoning Christoff komt eind december met een kinderkoor naar de Sint-Niklaaskerk. © Mozkito

Vernieuwde ploeg achter Parochiehuis haalt Christoff naar Sint-Niklaaskerk

LiedekerkeEen volledig vernieuwde ploeg staat klaar om zich in te zetten voor het Liedekerkse Parochiehuis in de Opperstraat. Om de stijgende kosten te kunnen blijven dragen zal eind december een optreden van Christoff georganiseerd worden in de Sint-Niklaaskerk.

1 reactie

 • Danny Waterplas

  2 maanden geleden
  Voor tickets die nog geldig waren door de corona afgelasting moet nu zomaar bijbetaald worden. Mag dat zomaar ?
 1. Bus met leerlingen veilig gearriveerd in ons land na crash in Duitsland: “Onze bus stopte aan het ongeval en wij konden door de ramen zien wat er was gebeurd”
  PREMIUM
  Sint-Pieters-Leeuw/Liedekerke
  2

  Bus met leerlingen veilig gearri­veerd in ons land na crash in Duitsland: “Onze bus stopte aan het ongeval en wij konden door de ramen zien wat er was gebeurd”

  De eerste leerlingen en leerkrachten van Den Top en Populiertje zijn zonet aangekomen in Sint-Pieters-Leeuw. Gezien de gebeurtenissen afgelopen nacht in Duitsland - een van de bussen die terugkeerde van sneeuwklassen crashte - geen uitbundige sfeer, maar alle ouders waren weliswaar dolgelukkig dat ze zoon- of dochterlief weer in de armen konden sluiten. “De botsing moet hard geweest zijn, want een juf had zelfs een blauw oog”, zegt Mattis, die aan boord van de laatste bus zat.