Burgemeester Steven Van Linthout (CD&V Plus)
Volledig scherm
Burgemeester Steven Van Linthout (CD&V Plus) © Mozkito

Twitter-account linkt burgemeester en schepen Liedekerke aan ‘vaccinatievoorsteken’: “Hij heeft vandaag nog een klacht aan zijn been”

LiedekerkeBartes, een Twitteraar die zich regelmatig aan politieke onthullingen waagt, noemt burgemeester Steven Van Linthout en schepen Rita Triest, beiden CD&V Plus, in een tweet over ‘vaccinatievoorkruipers’. Van Linthout ontkent met klem dat hij al gevaccineerd werd en zegt klacht te zullen indienen tegen Bartes. Triest werd wel al gevaccineerd, nadat ze opgebeld werd omdat er vaccins over waren.

6 reacties

 • tessa nieuwlandt

  1 maand geleden
  Zelfs al heeft iedereen rondom mij een vaccin gekregen en ik de laatste op de wereld ben die er aan moet sterven, k zou nog blij zijn voor zij die het al gehad hebben. Als iedereen elkaar wat meer gunt en minder wrok koestert, leven we in betere wereld <3
 • Marnix Malone

  1 maand geleden
  Ach man.. Dries Van Langenhove heeft er al twee gekregen. Waar lezen we dat??
 • cor vermonden

  1 maand geleden
  Dus Beke zal de deals dan gedaan hebben zeker als eindverantwoordelijke.
 • Robert Thomassen

  1 maand geleden
  Vandervekens. Gij noemt ze ” Gods spuitgasten ”. Mocht het zo zijn dan hielden ze rekening met de medemens, nu is het alleen voor zichzelf.
 • adam naaktgeboren

  1 maand geleden
  Stront aan de knikker bij CD&V. Gaat Sint-Pieter ooit de deur wel kunnen openen voor zijn volgelingen. Velen namen al de hemel op aarde.