Tom Vierendeels
Volledig scherm
© Tom Vierendeels

Twintiger stapt af in verkeerde station... en wordt met geweld beroofd

LiedekerkeEen 23-jarige jongeman uit Harelbeke is donderdagavond met geweld beroofd van een sieraad aan het station van Liedekerke. De vier verdachten gingen vervolgens op de loop en worden opgespoord. Onder meer camerabeelden zullen worden bekeken.

2 reacties

 • Geert De Wit

  2 maanden geleden
  politie TARL doet zijn werk goed en zullen er alles aan doen om de dader of daders op te sporen. Liedekerke moet wel alert blijven voor zulke voorvallen!
 • Christian Vandenbloock

  2 maanden geleden
  Hopelijk wacht justitie niet tot december om die camerabeelden vrij te geven .
 1. Van oude trams tot spelen met LEGO-blokjes: 7 fijne activiteiten voor een zalige zomervakantie in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van oude trams tot spelen met LE­GO-blok­jes: 7 fijne activitei­ten voor een zalige zomervakan­tie in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  De zomervakantie is alweer halfweg. Kinderen hebben dus nog een maandje om er ten volle van te genieten. Maar wat moet je doen met al die vrije tijd? Onze redactie helpt je verder met zeven leuke activiteiten voor kinderen die deze zomer op de planning staan in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Van een hoogteparcours tot een kinderboerderij, laat je inspireren door onze tips.
 2. INTERVIEW. Eric (57), de enige gambaboer van het land: “Sommige mensen zijn allergisch aan schaaldieren uit de winkel, maar niet aan de mijne”
  PREMIUM
  Ternat

  INTERVIEW. Eric (57), de enige gambaboer van het land: “Sommige mensen zijn allergisch aan schaaldie­ren uit de winkel, maar niet aan de mijne”

  Op het ruim 1 hectare grote domein van Eric De Muylder (57) zien wekelijks zowat een miljoen diertjes het levenslicht. De man kweekt als enige in ons land gamba’s of tijgergarnalen voor verkoop. “Het verschil met wat er in de winkels ligt, is hemelsbreed”, zegt Eric, die het groots ziet. “Ik mik op een tiental kwekerijen in ons land, om alle Belgen te laten proeven van mijn gamba’s.”
 3. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.