De volledig sporthal werd ingericht als een speelparadijs voor kleuters.
Volledig scherm
De volledig sporthal werd ingericht als een speelparadijs voor kleuters. © Mozkito

Tientallen kleuters leven zich uit op Kleuterhappening in BOKAAL

Tientallen kinderen namen zondagnamiddag deel aan de Kleuterhappening in het sportcentrum van Liedekerke. Kinderen tussen drie en zes jaar waren welkom om zich een namiddag uit te leven.

0 reacties

 1. Na kousen en frietjes te verkopen schakelt Christine (53) nu over op pralines: “Doosjes inpakken ben ik nog volop aan het oefenen”
  Affligem
  2

  Na kousen en frietjes te verkopen schakelt Christine (53) nu over op pralines: “Doosjes inpakken ben ik nog volop aan het oefenen”

  “De gezonde stress overheerst nu toch wat.” Aan het woord is Christine Matthijs (53). Zij opent woensdag haar Leonidas-winkel langs de Brusselbaan in Affligem. Ze hield meer dan tien jaar lang een frituur open in Asse, maar koos nadien voor een regelmatigere job. Tot nu: “Het ondernemen kan ik blijkbaar toch niet missen”, lacht ze. “Dat zit nu eenmaal in de familie.”
 2. Drankenhandels blijven met tienduizenden euro’s aan leeggoed achter na faillissement Léberg Bronnen
  PREMIUM
  Liedekerke

  Drankenhan­dels blijven met tienduizen­den euro’s aan leeggoed achter na faillisse­ment Léberg Bronnen

  Het faillissement van Minak, de bvba achter de bekende water- en frisdrankenproducent Léberg Bronnen, blijft nazinderen. Er zijn tal van schuldeisers, maar drankenhandels zijn al zeker dat ze geen cent gaan terugzien. Zij zitten al een jaar opgescheept met een lading leeggoed. “Bij mij gaat het om een honderden bakken, maar sommige collega’s zitten met tien keer zoveel leeggoed”, klinkt het. “We werden maandenlang aan het lijntje gehouden alsof we debielen zijn.”
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?