Fier stapt dochter Emma voorop richting de ‘grote school’.
Volledig scherm
Fier stapt dochter Emma voorop richting de ‘grote school’. © Mozkito

Tara brengt dochtertje (6) na tien maanden zelf naar school: “Naar het eerste leerjaar: dat mocht ik niet missen”

Tara De Bolle (34) heeft een nieuwe stap op haar weg naar een normaler leven gezet. Op de eerste schooldag was ze aanwezig om dochtertje Emma (6) af te zetten aan de schoolpoort. Zowel voor Emma als voor mama een mijlpaal: “Daar mocht ik niet bij ontbreken.”

2 reacties

 • Arlette Van den Borre

  2 jaar geleden
  Zoveel moed!!! Ik moet je iedere dag opnieuw bewonderen hiervoor!! Geef niet op, je kindjes, man en familie hebben je hard nodig
 • Jennifer Peeters

  2 jaar geleden
  Wat een sterke vrouw. Ik wens je veel beterschap toe. Maggie De Block, laat nu voor één keer je hart eens spreken en geef deze mevrouw die elektrische protheses. Ze heeft al een hele lijdensweg achter de rug.
 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  1

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.