Fier stapt dochter Emma voorop richting de ‘grote school’.
Volledig scherm
Fier stapt dochter Emma voorop richting de ‘grote school’. © Mozkito

Tara brengt dochtertje (6) na tien maanden zelf naar school: “Naar het eerste leerjaar: dat mocht ik niet missen”

Tara De Bolle (34) heeft een nieuwe stap op haar weg naar een normaler leven gezet. Op de eerste schooldag was ze aanwezig om dochtertje Emma (6) af te zetten aan de schoolpoort. Zowel voor Emma als voor mama een mijlpaal: “Daar mocht ik niet bij ontbreken.”

2 reacties

 • Arlette Van den Borre

  2 jaar geleden
  Zoveel moed!!! Ik moet je iedere dag opnieuw bewonderen hiervoor!! Geef niet op, je kindjes, man en familie hebben je hard nodig
 • Jennifer Peeters

  2 jaar geleden
  Wat een sterke vrouw. Ik wens je veel beterschap toe. Maggie De Block, laat nu voor één keer je hart eens spreken en geef deze mevrouw die elektrische protheses. Ze heeft al een hele lijdensweg achter de rug.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).