Leden van de supportersclub en Team Senn met de cheque van 500 euro.
Volledig scherm
Leden van de supportersclub en Team Senn met de cheque van 500 euro. © Tom Vierendeels

Supporters van café Daatmet schenken 500 euro aan Team Senn

LiedekerkeDe supportersclub van VK Liedekerke en wielrenner Dario Van Der Heyden, gevestigd in het populaire café Daatmet, heeft 500 euro geschonken aan Team Senn. Het geld gaat naar het vierjarig zoontje Senn van Dipika Van Cutsem en Kevin Van Belle uit Welle. De ouders zullen eerst uitkijken naar een aangepaste bedbox voor hun zoontje, die aan het syndroom van Lennox-Gastaut lijdt.

0 reacties

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Na meer dan eeuw van horeca, maakt vroegere Rigoletto plaats voor nieuwbouw met handelsruimte en woongelegenheid
  PREMIUM

  Na meer dan eeuw van horeca, maakt vroegere Rigoletto plaats voor nieuwbouw met handels­ruim­te en woongele­gen­heid

  Het pand van het vroegere restaurant Rigoletto zal binnenkort worden afgebroken om plaats te maken voor een nieuwbouw met een handelsruimte en woongelegenheid. Het gebouw is al zeker sinds het begin van de vorige eeuw een horecazaak. Zo was er begin jaren 1900 een afspanning gevestigd. Ook nadien bleef het een café, tot het in de jaren ‘80 werd omgevormd tot een restaurant.
  Ninove