LIEDEKERKE: De Sint met de brieven en tekenen die één van zijn pieten heeft gevonden in de brievenbus aan het vrijetijdshuis.
Volledig scherm
LIEDEKERKE: De Sint met de brieven en tekenen die één van zijn pieten heeft gevonden in de brievenbus aan het vrijetijdshuis. © Jeugd in Liedekerke

Sinterklaas trekt zondag opnieuw door de Liedekerkse straten

LiedekerkeAlle brave Liedekerkse kindjes gaan zondagvoormiddag best voor het raam zitten want dan trekt Sinterklaas opnieuw door de straten. In totaal zal hij met zijn pieten zowat 45 straten van de gemeente aandoen. Alles zal ook live online te volgen zijn.

0 reacties

  1. RESTOTIP. ‘t Schuurtje na 14 jaar omgetoverd tot ‘t Frietschuurtje: “Nog geen moment beklaagd”
    PREMIUM
    Liedekerke

    RESTOTIP. ‘t Schuurtje na 14 jaar omgetoverd tot ‘t Friet­schuur­tje: “Nog geen moment beklaagd”

    Deze week stellen we u geen restaurant of brasserie voor, wél een oude bekende. Al is het onder een andere naam. Taverne ‘t Schuurtje uit de Houtmarktstraat werd enkele maanden geleden omgedoopt tot ‘t Frietschuurtje. Na veertien jaar wilden uitbaters Jimmy Minner (46) en Nele Kiekens (47) een nieuw hoofdstuk beginnen, met corona als druppel die de emmer deed overlopen. “De switch van taverne naar frituur hebben we ons nog geen moment beklaagd”, klink het. Wij gingen zelf ook een frietje steken, vergezeld met de originele vol-au-vent en stoofvlees van ‘t Schuurtje. Meer restotips lees je hier.