Varkenshaasje met champignonsaus en sla (16 euro) en tongrolletjes met witte wijnsaus en puree (19 euro).
Volledig scherm
PREMIUM
Varkenshaasje met champignonsaus en sla (16 euro) en tongrolletjes met witte wijnsaus en puree (19 euro). © Mozkito

RESTORECENSIE. Gevarieerd en smakelijk afhaalaanbod bij ‘t Schuurtje

De gezellige taverne ‘t Schuurtje in de Houtmarktstraat schakelde door de coronacrisis volledig over naar afhaalmaaltijden. Er wordt een beperkte, maar gevarieerde kaart aangeboden waar iedereen zijn gading kan terugvinden. Het bestellen en afhalen gaat vlot en het eten is bijzonder smakelijk. Lees hier meer over onze restaurantrecensies.

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. In het spoor van Eddy Merckx of... Urbanus? 8 keer de fiets op in de Brusselse rand
  PREMIUM
  Pajottenland/De Ring

  In het spoor van Eddy Merckx of... Urbanus? 8 keer de fiets op in de Brusselse rand

  Blauwe hemel, stralend zonnetje: het ideale decor voor een terrasje, een potje zonnebaden, wandelen,... en een flinke fietstocht, natuurlijk! Haal jouw stalen ros dus maar snel van onder het winterstof voor één van deze acht routes in de Brusselse rand. Van mountainbiketochten die je kuiten tot het uiterste testen, over — jawel — witloof, tot zelfs een kidsvriendelijke vliegeniersroute. En als je daar klaar mee bent, vind je hier fietstips uit de rest van Vlaanderen.