Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Tom Vierendeels

Politie stelt net geen vijftig verkeersinbreuken vast bij controles in de vier TARL-gemeenten

TARLDe politiezone TARL heeft afgelopen weekend verschillende verkeerscontroles gehouden op haar grondgebied. Daarbij ging de focus naar de zogenaamde ‘killers in het verkeer’. Het gaat dan om zaken die veelal aan de basis van verkeersongevallen liggen. Er werden in totaal net geen vijftig verkeersinbreuken vastgesteld.

0 reacties

 1. Amerikaanse eiken uit Hertigem- en Liedekerkebos krijgen nieuw leven in Liedekerke en Ternat
  Liedekerke/Ternat

  Amerikaan­se eiken uit Hertigem- en Liedekerke­bos krijgen nieuw leven in Liedekerke en Ternat

  Enkele gevelde Amerikaanse eiken uit het Liedekerke- en Hertigembos krijgen een nieuw leven in Ternat en Liedekerke. De boomstammen worden omgevormd tot zitbanken, al dan niet voorzien van enkele mooie sculpturen. In dat laatste geval gaat het dan voornamelijk om steenuilen, wat een verwijzing is naar het Plan Steenuil waarin dit project kadert. “Mensen stellen zich vragen als ze ons bomen zien kappen, maar zo geven we aan de inwoners en bezoekers ook iets terug”, zegt boswachter Tom Brichau.
 2. 5 dagbladhandels organiseren Euro Millions XXL en mikken op pot van 130 miljoen euro: “Winstkans voor deelnemers ligt véél hoger”
  PREMIUM

  5 dagbladhan­dels organise­ren Euro Millions XXL en mikken op pot van 130 miljoen euro: “Winstkans voor deelnemers ligt véél hoger”

  Voor het eerst organiseren vijf dagbladhandels, ze noemen zichzelf ‘The Luycky Five’, uit het Pajottenland en De Rand een Euro Millions XXL winkelspeelpot. Met deze actie mikken ze op de Jackpot van 130.000.000 euro van vrijdag 4 juni. Alle geïnteresseerden kunnen meespelen voor 50 euro waardoor de winstkans voor de gigantische jackpot sterk verhoogd wordt. Wordt de jackpot effectief gewonnen, dan zal deze verdeeld worden onder alle deelnemers. Benieuwd bij wie je kan deelnemen en welk voordeel je er zelf uit kan halen? Lees dan snel verder!