Tom Vierendeels
Volledig scherm
© Tom Vierendeels

Politie controleerde maar liefst 126 bestuurders in Liedekerkse bedrijvenzone

LiedekerkeDe politiezone TARL heeft bij een verkeerscontrole in Liedekerke meer dan honderd bestuurders gecontroleerd. Die actie gaf een positief resultaat, want in totaal werden er maar acht inbreuken vastgesteld. Daarnaast werden wel vier parkeerovertreders beboet.

0 reacties

 1. Chef Dean kan nieuw restaurant Table 22 eindelijk openen: “Blij om van start te gaan na zware periode”
  PREMIUM
  Welle

  Chef Dean kan nieuw restaurant Table 22 eindelijk openen: “Blij om van start te gaan na zware periode”

  Dean Hoebeeck (35) heeft eindelijk zijn nieuw restaurant Table 22 kunnen openen. Bijna een half jaar later dan gepland door de coronacrisis en met enkele wijzigingen. “Maar het is super om nu voor het eerst echt te kunnen starten. De voorbije maanden waren emotioneel zwaar”, aldus Dean, die nog op zoek is naar extra personeel om ook lunchen en menu’s te kunnen aanbieden.
 2. Voet Van Keizer Karel moet deuren sluiten na noodweer: “Voor zeker tienduizenden euro’s aan schade”
  Wambeek

  Voet Van Keizer Karel moet deuren sluiten na noodweer: “Voor zeker tienduizen­den euro’s aan schade”

  Het pittoreske restaurant De Voet Van Keizer Karel in de Wambeekse Klapscheutstraat is vrijdagochtend door een drama getroffen. In één van de zalen stond het water zo’n anderhalve meter hoog. Tal van elektrische toestellen zijn al naar de vaantjes en belanden samen met een heleboel vers eten bij het vuilnis. “We rekenen toch op zo’n vijftig- à tachtigduizend euro aan schade”, zucht uitbaatster Sofie Van Huychem. “Maar dat buren en familie zo in de bres springen doet deugd.”