illustratiebeeld
Volledig scherm
illustratiebeeld © Tom Vierendeels

Overschot van bijna 2 miljoen euro na coronajaar: “Maar dat is geen reden om te feesten”

LiedekerkeDe gemeente Liedekerke heeft in 2020 een overschot van bijna 2 miljoen euro geboekt ten opzichte van de vooropgestelde meerjarenplanning. Omwille van de coronacrisis werden tal van investeringen uitgesteld naar dit jaar. Dat grote overschot is dus geen reden tot feesten. “De buffer zal gebruikt worden op geplande projecten in te halen en om ons te wapenen ten onverwachtse zaken in de toekomst”, luidt het.

0 reacties

 1. Bijna een jaar geleden stierf Wats (11): “Nog steeds geen doodsoorzaak, maar we houden herinnering levend dankzij fiets-en wandelroutes langs zijn favoriete plekjes”
  PREMIUM
  Roosdaal/regio
  1

  Bijna een jaar geleden stierf Wats (11): “Nog steeds geen doodsoor­zaak, maar we houden herinne­ring levend dankzij fiets-en wandelrou­tes langs zijn favoriete plekjes”

  Wats Geirnaert uit Roosdaal. Voor altijd 11 jaar. Voor altijd de kranige wielertoerist van papa Baud en mama Veerle. Vorige zomer overleed de jonge knaap zachtjes en pijnloos thuis in zijn slaap. “Blij dat hij toch niet heeft afgezien. Maar bijna een jaar later weten we nog altijd niet waarom Wats plots stierf”, klinkt het. “Onze grootste angst was dat hij vergeten zou worden.” Daarom loopt nu de Tour de Wats: drie bewegwijzerde fiets- of wandelroutes door het Pajottenland langs Wats’ favoriete plekjes. Aan de actie is ook een goed doel gekoppeld.