Het politiehuis in Liedekerke dat al sinds de opening te klein is.
Volledig scherm
Het politiehuis in Liedekerke dat al sinds de opening te klein is. © Mozkito

N-VA valt over 744.000 euro die politiezone TARL aan gemeenten teruggaf: “Toen wisten we nog niet dat er een nieuw politiehuis moest komen”

TARLDe N-VA-fractie in de politieraad van de zone TARL (Ternat-Affligem-Roosdaal-Liedekerke) valt over 744.000 euro die de politiezone eind 2019 moest teruggeven aan de vier gemeenten. Het ging om een overschot, dat volgens N-VA nu echter broodnodig is om het nieuwe commissariaat te helpen bekostigen. In de plannen voor dat nieuwe gebouw werd al hard gesnoeid, waardoor het kostenplaatje van 4,5 naar 3,2 miljoen euro ging. “Gaat dit nieuwe politiehuis wel voldoen, of is er opnieuw van in het begin sprake van een plaatstekort?”, vragen de N-VA’ers zich af. 

0 reacties

 1. Joseph Beck (91) is eerste Pajot die het coronavaccin kreeg: “De prik voel je zelfs niet”
  PREMIUM
  Affligem/Aalst

  Joseph Beck (91) is eerste Pajot die het coronavac­cin kreeg: “De prik voel je zelfs niet”

  Joseph Beck (91), bewoner van het woonzorgcentrum Van Lierde in Hekelgem, is de eerste inwoner van het Pajottenland die gevaccineerd werd tegen het coronavirus. “En ik heb mij bewust opgegeven om als eerste gevaccineerd te worden”, zegt hij. “Ik wil zo het goede voorbeeld geven voor alle andere senioren.” Corona krijgt de kranige man niet klein en liefst wil hij net zoals zijn moeder de kaap van de honderd jaar ronden.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel