Sam, de wallaby van zorgboerderij 't Frambozenhof in Liedekerke, is al een week op de dool.
Volledig scherm
Sam, de wallaby van zorgboerderij 't Frambozenhof in Liedekerke, is al een week op de dool. © Rv

Liedekerkse wallaby Sam huppelt al week rond in de regio: “Bel ons zo snel mogelijk als je hem opmerkt”

LiedekerkeSam, de avontuurlijke wallaby van zorgboerderij ‘t Frambozenhof in Liedekerke, is al een week op de dool in de regio. Hijzelf én zijn voetsporen werden de afgelopen dagen al gespot in Liedekerke, Denderleeuw en Ternat. “En in Affligem hebben we hem zondag zelf gezien, maar het is niet gelukt om hem te vangen”, vertelt Summer Vecchio. Voorlopig lukt het Sam aardig om voedsel te vinden.

0 reacties

 1. Bestuurders worden op nog meer plaatsen op hun snelheid gewezen: “Als bestuurders zich niet aanpassen is flitsen op termijn ook mogelijk”
  Roosdaal

  Bestuur­ders worden op nog meer plaatsen op hun snelheid gewezen: “Als bestuur­ders zich niet aanpassen is flitsen op termijn ook mogelijk”

  Het gemeentebestuur van Roosdaal heeft zestien extra snelheidsinformatieborden aangekocht. Goed voor een bedrag van zo’n 50.000 euro dat wel voor ongeveer een derde gesubsidieerd werd. De borden komen voornamelijk op locaties waar de snelheid beperkt is tot dertig kilometer per uur zoals in schoolomgevingen. “We willen bestuurders bewuster maken van hun snelheid zodat ze die ook laten dalen waar het moet. Als dat niet gebeurt, zijn snelheidscontroles op die locaties niet uitgesloten”, klinkt het.
 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek

 2. Zo zien de vakantiehuisjes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique
  Play
  Camping Coppens

  Zo zien de vakantie­huis­jes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique