Een deel van de Liedekerkse horeca-uitbaters die zich verenigden, onder meer om duidelijk te maken dat ze een zomerbar in deze tijd niet appreciëren.
Volledig scherm
Een deel van de Liedekerkse horeca-uitbaters die zich verenigden, onder meer om duidelijk te maken dat ze een zomerbar in deze tijd niet appreciëren. © Tom Vierendeels

Liedekerkse horeca verenigt zich om meer steun te krijgen: “Dit jaar een zomerbar toelaten, is een slag in ons gezicht”

LiedekerkeEen tiental horeca-uitbaters heeft zich verenigd onder de naam Horeca Liedekerke om meer steun te krijgen van het gemeentebestuur. Ze willen zich om te beginnen verdedigen, want dat de gemeente de zomerbar Op ‘t Hof toelaat, kunnen ze niet vatten. “Uitgerekend dit jaar is dat oneerlijke concurrentie”, luidt het. Bij ‘t Hof klinkt er dan weer verontwaardiging: “We doen al toegevingen voor de lokale horeca.”

1 reactie

 • Frank Van Driessche

  1 week geleden
  Dit noemen ze de concurrentie proberen uitschakelen!
 1. Loanton creëert extra terrasruimte: “Maar Loa Plaza zal ook in de toekomst blijven bestaan”
  PREMIUM
  Affligem
  2

  Loanton creëert extra terrasruim­te: “Maar Loa Plaza zal ook in de toekomst blijven bestaan”

  De trendy Affligemse zaak Loanton - ook bekend bij menig Bekende Vlaming en topsporter - is klaar om vanaf morgen opnieuw de deuren open te gooien. Het team van Bruno Rollier en zijn zoon Nino hebben hun terras voor de gelegenheid uitgebreid en omgetoverd tot ‘Loa Plaza’. “We zouden Loanton niet zijn als we niet opnieuw met iets nieuws op de proppen kwamen”, knipoogt Bruno. We gingen langs om te luisteren hoe ze de lockdown overleefden en wat we nu mogen verwachten. En wie weet trakteren wij jou hier binnenkort op een Tournée Générale.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije