Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Geert De Rycke

Liedekerkse cijfers beginnen weer te stijgen: Begin van de vijfde golf?

LiedekerkeWie de dagelijkse update van de gemeente over de coronacijfers volgt, heeft het al gemerkt. De dalende trend die begin december was ingezet, is tot een einde gekomen. Sterker nog: de cijfers zijn de afgelopen dagen weer licht aan het stijgen. Het begin van de vijfde golf? Of gewoon een kleine opflakkering?

 1. Na meer dan eeuw van horeca, maakt vroegere Rigoletto plaats voor nieuwbouw met handelsruimte en woongelegenheid
  PREMIUM

  Na meer dan eeuw van horeca, maakt vroegere Rigoletto plaats voor nieuwbouw met handels­ruim­te en woongele­gen­heid

  Het pand van het vroegere restaurant Rigoletto zal binnenkort worden afgebroken om plaats te maken voor een nieuwbouw met een handelsruimte en woongelegenheid. Het gebouw is al zeker sinds het begin van de vorige eeuw een horecazaak. Zo was er begin jaren 1900 een afspanning gevestigd. Ook nadien bleef het een café, tot het in de jaren ‘80 werd omgevormd tot een restaurant.
  Ninove
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. Burgemeester legt drie minderjarigen plaatsverbod op tegen overlast in stationsbuurt: “We krijgen steeds meer te maken met problemen die overwaaien uit de hoofdstad en willen sterk signaal geven”

  Burgemees­ter legt drie minderjari­gen plaatsver­bod op tegen overlast in stations­buurt: “We krijgen steeds meer te maken met problemen die overwaaien uit de hoofdstad en willen sterk signaal geven”

  Burgemeester Jo Fonck (Vooruit) heeft drie minderjarigen een plaatsverbod opgelegd. Het gaat om minderjarigen die aanwezig waren bij de vechtpartijen die op 3 en 14 maart plaatsvonden in de stationsomgeving. Het plaatsverbod gaat in vanaf maandag 27 maart en geldt voor een maand.
  Denderleeuw