Het wapenschild heeft plaats moeten ruimen voor de huisstijl met witte letters op een donkerblauwe achtergrond.
Volledig scherm
Het wapenschild heeft plaats moeten ruimen voor de huisstijl met witte letters op een donkerblauwe achtergrond. © rv

Liedekerke vernieuwt straatnaamborden én brengt dialect weer tot leven

LiedekerkeDe gemeente Liedekerke vernieuwde half maart al enkele straatnaamborden, maar in de loop van dit jaar worden ze allemaal vernieuwd. Volgens de gemeente is dit noodzakelijk omdat een aantal van die borden dringend aan vervanging toe zijn. 

 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. BELOOFD IS BELOOFD. Komt de herinrichting van het Gemeenteplein er nog? Wordt het zwembad gerenoveerd en komen de rondetafelgesprekken terug?
  PREMIUM
  Liedekerke

  BELOOFD IS BELOOFD. Komt de herinrich­ting van het Gemeente­plein er nog? Wordt het zwembad gereno­veerd en komen de rondetafel­ge­sprek­ken terug?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Liedekerke, een gemeente die het financieel moeilijk heeft en intussen geconfronteerd wordt met grootstedelijke uitdagingen. Lukt het om alle doelstellingen af te werken tegen 2024?