M. D. trachtte een vriendin van zijn broer te wurgen.
Volledig scherm
PREMIUM
M. D. trachtte een vriendin van zijn broer te wurgen. © Facebook

Jongeman gaat volledig door het lint wanneer vriendin van zijn broer hem wegduwt na aanranding: “Ik wilde haar doden”

LiedekerkeEen 24-jarige man uit Liedekerke zit sinds 7 juli in de cel voor een poging doodslag op een vriendin van zijn broer. Hij betastte het meisje terwijl ze sliep. Toen zij zich bij het wakker worden verzette, greep hij haar bij de keel. Zijn moeder werd op dat moment wakker van het gestommel en toen hij haar naar beneden hoorde komen, moest hij zijn poging staken. “Ik wilde haar dood”, gaf hij toe tegen de politie.

 1. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.
 2. Essene verliest haar enige bakkerij: Nevens sluit na 45 jaar de deuren
  PREMIUM
  Affligem
  2

  Essene verliest haar enige bakkerij: Nevens sluit na 45 jaar de deuren

  Nadat Severin Nevens (75) en Myriam Moetwil (77) bijna een halve eeuw geleden een bakkerij oprichtten in Essene zullen de ovens in de nacht van 2 op 3 oktober een laatste keer warmte geven. Kinderen Anita (47) en Jean-Paul (54) moeten er noodgedwongen de brui aan geven nadat Jean-Paul de diagnose bakkersastma kreeg. We blikken met het gezin terug op de afgelopen decennia. “We krijgen plots een sociaal leven”, lachen ze. “Tickets voor Bart Peeters zijn al geboekt.”