Horeca-uitbater Steven Van Bont. “Als de coronacrisis er niet was geweest, dan organiseerden we nu nog gewoon evenementen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Horeca-uitbater Steven Van Bont. “Als de coronacrisis er niet was geweest, dan organiseerden we nu nog gewoon evenementen.” © vincent duterne / photo news

Horecapaus Steven Van Bont (41) wil 20 zaken tegen 2025: “Deze sector floreert als nooit tevoren”

Liedekerke/Aalst“We denken aan een uitbreiding elders in ons land en zelfs het buitenland.” Met zeven horecazaken in drie jaar tijd is Steven Van Bont (41) al in de weer in de Denderstreek en het Pajottenland, en nummer acht zit er ook aan te komen. Daar blijft het allesbehalve bij. De CEO van het overkoepelende bedrijf Op ‘t Hof barst van ambitie. “Collega’s vragen zich soms af hoe we dat allemaal doen. Wel, volg gewoon enkele belangrijke vuistregels.”

6 reacties

 • Piet Schots

  2 maanden geleden
  Aan mij zal hij niks verdienen.
 • glenn wouters

  2 maanden geleden
  Dan snap ik niet waarom anderen zo klagen. Om die reden kan je ook het horeca personeel eens fatsoenlijk betalen. Die mensen werken hard op ongewone uren voor een habbekrats.
 • Filiep Lapeire

  2 maanden geleden
  Eerlijk gezegd, ik wens hem het beste maar ik denk dat enkel het faillissement de uitkomst zal zijn.
 • rita thoen

  2 maanden geleden
  daar is geen euro in te verdienen al zeker niet int wit
 • Luc Vanderkelen

  2 maanden geleden
  Ook nooit genoeg zeker?
 1. Stad breidt vernieuwd subsidiereglement senioren- en welzijnsverenigingen uit met sociale initiatieven
  Ninove

  Stad breidt vernieuwd subsidiere­gle­ment senioren- en welzijns­ver­e­ni­gin­gen uit met sociale initiatie­ven

  Het nieuwe subsidiereglement voor senioren- en welzijnsverenigingen en sociale initiatieven treedt op 1 februari in werking. De subsidie breidt uit met een extra motiveringssubsidie voor verenigingen die met bepaalde doelgroepen werken, samenwerken met andere verenigingen, werken met de Uitpas of vernieuwende initiatieven organiseren. Het reglement werd ook uitgebreid met een subsidie voor sociale buurtinitiatieven.